Quercetti knikkerbanen

De Quercetti knikkerbanen zijn leuke, frisse knikkerbanen die gemaakt zijn van plastic. Qua opbouw lijken ze veel op de Haba knikkerbanen alleen zijn de Quercetti knikkerbanen dan van plastic in plaats van hout. Maar hoe ze opgebouwd moeten worden en er uiteindelijk uitzien, tonen ze veel overeenkomsten met de Haba knikkerbanen. De basis vormen de pilaren waardoor de knikkers naar beneden rollen. Vanuit verschillende openingen kunnen ze op de banen rollen om naar een andere pilaar overgebracht worden.  
 
Bij verschillende modellen zitten extra componenten waardoor het verloop van de knikkerbaan nog leuker en gevarieerder kan worden gemaakt. Mede door de verschillende kleuren en vormen zijn het hele vrolijke knikkerbanen met een hoog educatief karakter! Jongere kinderen leren de basis van het ruimtelijk inzicht als ze met deze knikkerbanen spelen. Dit komt doordat de knikkerbaan opgebouwd moet wroden en daar is ruimtelijk inzicht voor nodig, evenals probleemoplossend vermogen en inschattingsvermogen. Deze vaardigheden worden dus allemaal getraind! 
 
De Migoga’s en Skyrail’s zijn aanvullend op elkaar uit te breiden waardoor het speelplezier nog verder uitgebreid kan worden. De nieuwste modellen bij ons zijn de Marble Dromes. Deze knikkerbanen zijn eigenlijk racebanen, bedoeld om onderling wedstrijden te houden met elkaar. De banen worden in elkaar geklikt waarna het plezier kan beginnen! Verschillende vaardigheden worden hierbij gebruikt, namelijk inschattingsvermogen, fijne motoriek en denkvermogen. Het is namelijk niet alleen maar schieten maar er moet ook nagedacht worden over de richting en de snelheid bijvoorbeeld.  
 
De knikkerbanen van Quercetti zijn dus erg divers en bieden aan verschillende doelgroepen veel plezier. Ook zijn de mogelijkheden eindeloos met betrekking tot het bouwen van de knikkerbanen doordat er ook van de bouwtekening kan worden afgeweken. De knikkerbaan kan dan volledig naar eigen inzicht worden gebouwd. Veel bouw- en speelplezier! 
 
Leuke actie: in combinatie met de aankoop van een knikkerbaan nu een extra grote tube knikkers (artikelnummer 6521XL, circa 185 knikkers) voor € 5,00 (winkelwaarde € 13,95). De types Basic en Super zijn op deze wijze als actie-artikel in het assortiment opgenomen, maar het geldt dus ook voor de andere types. Neem even contact met ons op als u een ander type wilt! Dan maken we dit voor u in orde. Mail naar klantenservice@hibba.nl of bel 033 206 8830.