Heart & Soul poppen

Producten per pagina
Heart & Soul - Teresa

Heart & Soul - Teresa

Teresa is een vrolijke meid, die graag jouw vriendinnetje wil worden. Ze draagt een spijkerrok, met daarop een roze shirtje. Verder draagt ze een roze legging en roze schoenen. Ook Teresa's muis draagt een mooie spijkerjurk. Teresa heeft sprekende blauwe ogen en mooie haren, die je kunt wassen, kammen en vlechten. De pop kan verschillende houdingen aanmenen door de 11 gewrichten in haar lijfje. 
Artikelnummer: H&S-Ter
€129,95 €119,95
Producten per pagina

De Heart & Soul poppen zijn qua functie en soort poppen gelijk aan de Käthe Kruse en de Obendörfer poppen. Het zijn echte mode- en stijlpoppen maar dan met een totaal unieke uitstraling! De Heart & Soul poppen hebben weer andere dingen dan de andere merken waaronder bijvoorbeeld een andere mimiek. Ook deze poppen kunnen zelfstandig staan en er zijn kledingsetjes verkrijgbaar om de pop een andere outfit aan te trekken!  

De producent van deze poppen is Hape en die organisatie is een grote organisatie die zich focust op ontwikkeling van kinderen door middel van speelgoed. Zij zijn er grondig van overtuigd dat kinderen heel erg gebaat zijn bij goed speelgoed vanwege het feit dat speelgoed kinderen prikkelt. Kinderen vinden het niet leuk om ellenlang te praten en maar te luisteren, nee, ze willen bewegen en spelen! Buiten spelen maar ook binnen met leuk speelgoed. En als dit speelgoed kinderen stimuleert om te ontwikkelen, zijn dat twee vliegen in 1 klap!  

Het merk Heart & Soul heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan waardoor u er van overtuigd kan zijn dat de pop stevig is en lang mee zal gaan. Ook zitten er geen schadelijke stoffen in de poppen die de gezondheid van het kind kan aantasten, op wat voor manier dan ook. Plezier in het spelen, dat vindt Hape belangrijk!