Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid
Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid

Corolle - Calin Bisou 30cm- maakt geluid

 0 reviews

Hallo, mijn naam is Calin Bisou en ik ben een praatpop. Ik kan papa en mama zeggen. En ik kan lachen en eetgeluidjes maken. Als je op mijn buik drukt wordt er een functie geactiveerd. Ik ben 30cm groot en ik vind het heerlijk om te knuffelen.

Zoals je ziet ben ik klaar voor de nacht. Ik heb een blauw mutsje op en een pyjamapakje aan met grijze mouwtjes en daarop bedrukt grijze sterretjes met een rood strikje.

Deze pop werkt op 3AG13(LR44) 1,5V knoopcelbatterijen, deze zijn inbegrepen.
 

Details

 1. Artikelnummer
  DMN15
 1. Geschikt voor in bad?
  Nee
 2. Kan de pop staan?
  Nee
 3. Slaapoogjes
  Ja
 4. Lijfje
  Zacht
 5. Afmeting
  30 cm
 6. Leeftijd
  Vanaf 1,5 jaar
 7. Kleur ogen
  Bruin
€44,95

Opties

 In winkelmandje

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review