Eichhorn knikkerbanen

Producten per pagina
Knikkerbaan 29 delig - Eichhorn

Knikkerbaan 29 delig - Eichhorn

Deze knikkerbaan bestaat uit maar liefst 29 onderdelen! De onderdelen bestaan uit bijvoorbeeld rechte rails, daken en blokken. Ook is de knikkerbaan inclusief 30 knikkers in de kleuren rood, groen en geel. Speel je suf en gebruik je creativiteit elke keer weer als je de knikkerbaan opnieuw opbouwt!
Artikelnummer: 562429
€32,95 €22,95
Producten per pagina

Een Eichhorn knikkerbaan is een houten knikkerbaan die naar eigen inzicht in elkaar gezet kan worden. De houten stukken kunnen achter elkaar gezet worden en op deze manier kan er een baan gecreëerd worden voor de knikkers. Wij hebben verschillende sets in ons assortiment die allemaal een ander thema hebben. De ene heeft de vorm van een kasteel en een andere knikkerbaan gaat juist de hoogte in. Neem zelf een kijkje in ons assortiment om alle verschillen te zien! 

 Een knikkerbaan is zeer educatief speelgoed. Vooral jonge kinderen leren ontzettend veel van het spelen met een knikkerbaan. Bij jonge kinderen is het belangrijk dat zij hun fantasie en inlevingsvermogen stimuleren. Met een knikkerbaan gebeurt dat ook! Doordat de blokken in een bepaalde volgorde gezet moeten worden, moet er nagedacht worden over welke volgorde dan. Door verschillende opties te proberen en te overwegen wordt het ruimtelijk inzicht gestimuleerd en zal het kind hiervan leren.  

 Een knikkerbaan is dus zeer educatief speelgoed! En bovendien is het ook leuk speelgoed met een mooi eindresultaat. Wanneer de knikkerbaan eindelijk staat, kan er volop mee gespeeld worden! De rollende knikkers zorgen voor veel beweging zodat het fascinerend is om naar te kijken. Een knikkerbaan verveeld nooit!