Papieren knikkerbanen

Producten per pagina
Knikkerbaan Papertrack 900

Knikkerbaan Papertrack 900

Gebruik al je creativiteit en technisch inzicht om hier een mooie knikkerbaan van te maken. Met dit basismodel bouw je een knikkerbaan van negen kubussen en een baan van tien meter. In het pakket zitten genoeg onderdelen om een geweldige track te maken. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. De Papertrack-pakketten zijn ready to go. Dus inclusief handleiding, lijm, knijpertjes en natuurlijk knikkers! Geschikt voor jongens en meiden vanaf acht jaar onder begeleiding, of vanaf tien jaar zonder hulp.
Artikelnummer: Papertrack900
€22,95
Producten per pagina

Deze Papertrack knikkerbanen zijn een slag apart in de knikkerbanenwereld. Deze knikkerbanen zijn voor mensen die echt van knutselen en plakken houden! Als u deze knikkerbaan besteld, krijgt u een pakje met daarin plakken stevig papier. Hoe moet dat een knikkerbaan worden, zult u u misschien afvragen. Daar komt de kracht van de Papertrack knikkerbanen bij kijken.  

 

Door de uitsparingen in het papier kunnen er stroken en vormen papier gevouwen worden. Deze vormen kunnen vervolgens aan elkaar gelijmd worden waardoor bepaalde structuren ontstaan. Met deze structuren is het mogelijk om vervolgens een knikkerbaan te bouwen. Met de kubussen wordt het frame gebouwd waar de baan doorheen kronkelt. Afhankelijk van het pakket dat u bestelt, zitten er ook een aantal extra elementen bij. Bijvoorbeeld een looping of een trechter. Deze kunnen tussen de baanstukken geplaatst worden zodat er een ander verloop ontstaat.  

 

Met deze knikkerbaan is het heel goed mogelijk om een eigen draai aan het ontwerp te geven. Er kan namelijk volgens het boekje gewerkt worden maar het is ook zeker mogelijk om een eigen ontwerp aan te hangen. Ook kunnen de verschillende Papertrack modellen gecombineerd worden om een nog grotere knikkerbaan te maken. De keuze is aan jullie!