Kukeleku! – Mijn eerste spellen
Kukeleku! – Mijn eerste spellen Kukeleku! – Mijn eerste spellen Kukeleku! – Mijn eerste spellen

Kukeleku! – Mijn eerste spellen

 0 reviews

De HABA spelletjes in de categorie ‘mijn eerste spellen’ zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Met deze spelletjes kan uw kind zich vrijuit ontwikkelen!

De dierenouders van de boerderij houden een groot feest! Daarom moet Hannes Haan vanavond de dierenkinderen naar bed brengen. Maar dat is helemaal niet zo gemakkelijk, want hij moet immers de dieren ’s ochtends wakker maken. En dus ontsnapt hem zo af en toe een “kukeleku!” en dan is iedereen weer wakker. Kunnen jullie Hannes Haan helpen zodat uiteindelijk alle dierenkinderen in slaap vallen?

Aantal spelers: 1-4.

Details

  1. Artikelnummer
    5436
  1. Leeftijd
    Vanaf 2 jaar
€11,95

Opties

  1. Niet op voorraad

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review