Li La Land

Producten per pagina
Kofferset "Speel je mee in Li La Land"

Kofferset "Speel je mee in Li La Land"

Onderzoeken en ontdekken

Beschrijving

Deze prachtige rode koffer van vilt bevat 10 handpoppen en 10 vingerpoppetjes uit Li La Land. De poppen zijn ontworpen door de beste poppenmaker van Nederland en bedenker van Li La Land, Eric Slabbers.

Maak kennis met de bewoners van Li La Land:
  • Uil (zorgzame en quasi-wijze fantast)
  • Vogel (lief klein vondelingetje, een doorzetter)
  • Slang (creatieve filosoof; omdenker)
  • het Berentrio (het muziekale trio)
  • Ooievaar (wereldreiziger en avonturier)
  • Stroman (vriendelijke figuur die niets begrijpt van emoties)
  • Mama Schaap (overbezorgde moederfiguur en dol op grapjes)
  • Lammetje (speelse, enthousiaste spring-in-het-veld)
In het boek staan de 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 8 jaar (steeds kort ingeleid met behulp van een stukje handpoppenspel met een of twee van de Li La Land personages) waarbij steeds per activiteit verschillende thema's, ontwikkelgebieden en werkvormen aan de orde komen. Ook wordt bij elke activiteit een actief beroep gedaan op het gebruik van verschillende zintuigen en wordt een woordenschat suggestie gedaan voor de woorden die met die activiteit kunnen worden geïntroduceerd. Enkele voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen: Architectuur (waaronder een activiteit over het Atomium in Brussel), ruimtevaart, wereldgeschiedenis, natuurkunde, muziekinstrumenten, schilderkunst, theater, plantenkunde, etc. Het boek is geschreven door Irma Smegen en Marleen Vente.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook heerlijk vrij spelen en er op los fantaseren met deze heerlijke poppenfiguren!
Artikelnummer: LILA001
€594,95 €544,95
Producten per pagina

Li La Land - Speel je mee in Li La Land?

Onderzoeken en ontdekken


Kinderen zijn van nature onderzoekend. Ze moeten en willen de wereld om hen heen ontdekken. Li La Land is daarop gericht; het helpt kinderen zich uit te leven in hun fantasie. Een unieke combinatie van spelen en leren, doordat zowel voor thuis als op school materiaal is ontwikkeld om spelenderwijs hele boeiende diengen te weten te komen.

Stimulerend 

Belangrijke eigenschap van het materiaal van Li Land is dat het kinderen stuimuleert om met hun eigen fanasie op ontdekking te gaan. 

Schoolmethodes

Speciaal voor scholen is een pakket ontwikkeld van handpoppen, vingerpoppen en een boek met vijftig activiteiten, wat de leerkracht helpt om samen met de kinderen een avontuurlijke ontdekkingsreis te beginnen!