Prinses Maja Collectie

Producten per pagina
Knorrtoys - Poppenbed

Knorrtoys - Poppenbed

In dit poppenbedje kan de pop heerlijk wegdromen. Dit leuke poppenbedje is gemaakt van hoogwaardige materialen en ziet er koninklijk mooi uit! Dit product is namelijk ontworpen door een echte prinses, namelijk Maja, Prinzessin von Hohenzollern. Deze prinses ontwerpt allemaal speelgoed voor kleine prinsesjes.

Bij dit bedje wordt het kussen en het dekentje meegeleverd. Het bedje is dus helemaal compleet en kan gelijk gebruikt worden. Vanwege de mooie afwerking staat dit bedje heel mooi in een kamer of slaapkamer. 

Artikelnummer: 85331
€48,95 €32,95
Producten per pagina


De collectie die u hier op deze pagina vind is de collectie van “Prinzessin Maja von Hohenzollern”. Dit is een internationaal bekend merk van een Duitse prinses. De collectie die wij aanbieden van dit merk is de collectie van kindermeubeltjes. Deze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige meubeltjes die een echte prinses-uitstraling hebben. Uw dochtertje zal zich een heuse prinses voelen als deze meubeltjes in haar kamertje of speelhoek staan. Hieronder kunt u de biografie van Maja, Prinzessin von Hohenzollern lezen.

Prinses Maja von Hohenzollern is vandaag de dag het best bekende lid van de Koninklijke familie van Hohenzollern. De Hohenzollern-familie is een van de oudste en belangrijkste adellijke families binnen Europa. Prinses Maja von Hohenzollern is een moderne ontwerpster van huisdieren-, kinderen en lifestyle producten. Het geregistreerde merk “Maja Prinzessin von Hohenzollern” representeert een jong, koninklijk en trendy ontwerp. Haar stijl is terug te vinden in haar uiteenlopende, internationale collecties. Voorbeelden hiervan zijn: Huisdier-accessoires, kindermeubels, poppen en poppenaccessoires, babyschoenen en speelgoed. Haar ontwerpen werden beloond met de “Asia Design Award”.

Het motto van haar merk is: Van een prinses voor een kleine prinses en kleine prinsessen. Met 5,1 miljard media contacten in meer dan 75 landen kan gesproken worden van een hoge internationale bekendheid. Prinses Maja zet zich al vele jaren in voor kinderen en dieren in nood. Omdat heel veel kinderen geïnteresseerd waren in haar leven, hoe dat eruitzag als prinses, ontstond bij haar het idee om producten te gaan maken voor kinderen. Ze heeft haar liefde voor kinderen gecombineerd met haar creativiteit zodat kinderen een leven van een prinses kunnen ervaren met haar prachtige producten voor kinderen.

Prinses Maja is naast ontwerpster ook een echte dierenliefhebber. Ze leeft samen met 14 honden en 5 katten die ze heeft gered van de straat of uit een asiel. Ook is ze actief in heel veel dierenleedorganisaties om het leed van dieren te verzachten. Vanwege haar liefde voor dieren heeft ze naast de collectie kinderproducten ook een collectie ontworpen voor huisdieren. Vanwege haar internationaal optreden is ze met verschillende internationale awards beloond. Ook eet ze vanuit haar overtuiging geen vlees en koopt alleen diervriendelijke producten. Ze vind ecologie en duurzaamheid erg belangrijk en leeft daar ook naar. Ze roept wereldwijd op tot meer respect voor het leven en de natuur en tot meer empathie en respect naar de medemens en naar dieren. Kortom, het speelgoed van dit merk is, naast een enorme aanwinst voor uw kind, ook nog eens een verantwoorde aankoop!