Instellingen en bedrijven

Professionele organisaties

Regelmatig levert Hibba of één van haar zuster-webshops ook aan bedrijven, personeelsverenigingen, scholen, kinderdagverblijven en zorggroepen. Of het nu gaat om een bepaald product ter ondersteuning van een evenement, van het ontwikkelingsproces van kinderen, de bezigheid van ouderen, een aardigheidje voor het personeel of het inkopen van kadootjes voor kinderen van medewerkers: Hibba staat voor u klaar!

Betalen op rekening

Speciaal voor instellingen en bedrijven hebben wij de optie betalen op rekening. U krijgt dan een factuur per mail toegestuurd die u later kunt betalen. Dit kan bijvoorbeeld zeer nuttig zijn als het bestel- en betalingsproces in uw organisatie gescheiden zijn. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Voer uw bestelling in en kies bij de betalingsmethode voor Op rekening (laatste variant). Ook kunt u altijd uw bestelling aan ons doorgeven. Neem dan even contact met ons op via +31 (0)33 2068830 of mail uw gegevens en bestelling naar klantenservice@hibba.nl. Dan verzorgen wij e.e.a. voor u.

Grotere aantallen

Ons beleid is veel keuze te bieden. Diverse merken voeren we compleet. Daar staat tegenover dat we per artikel meestal maar enkele exemplaren op voorraad houden. Bij veel fabrikanten of importeurs kunnen we op korte geleverd krijgen. Wilt u dus grotere aantallen dan u op onze site in voorraad ziet, laat het weten via +31 (0)33 2068830 of klantenservice@hibba.nl.

Maatwerk

Heeft u een speciale actie in gedachten? Bijvoorbeeld een bijzonder relatiegeschenk, een give-away of een prijsvraag? Bespreek uw ideeën of wensen gerust met ons, samen maken we er iets leuks van!

Waardecheque

Een leuke tip: u kunt bij ons ook waardecheques à € 15 kopen. We hebben ze in vier verschillende varianten. Ze zijn gedrukt en ter grootte van een briefkaart. Uw personeel of relaties kunnen dan zelf hun keuze in onze shop maken. Ze zijn eenvoudig als kortingscode in de laatste fase van het bestelproces in te voeren. De waarde ad € 15 wordt direct met de aankoop verrekend.  

waardeceque

Contact

Hibba stelt een duurzame, langdurige relatie op prijs. Neem voor een concrete offerte gerust contact met ons op. Mail uw vraag naar klantenservice@hibba.nl of bel +31 (0) 33 206 8830. We zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00u tot 17.00u. 's Avonds en op zaterdagen staat onze telefoon meestal doorgeschakeld naar één van de Hibba-teamleden zodat wij dan ook bereikbaar zijn voor vragen of overleg. Op zondag en op feestdagen zijn we gesloten. Een persoonlijke afspraak behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We komen graag naar u toe, maar nodigen u vooral uit naar ons te komen. Omdat wij voorraadhoudend zijn kunnen we de diverse mooie producten direct laten zien. Hierdoor kunt u een goed beeld vormen van de breedte van ons assortiment.  

Het bezoekadres is:
DM Webshops B.V., handelend onder Hibba.nl
Bedrijfspand 'De Groene Hoeck'
Anthonie Fokkerstraat 49D
3772 MP Barneveld