BetaalmethodenOp onze shop is ter beveiliging van de verbindingen via internet een SSL certificaat geïnstalleerd. In het bestel- en betaalproces worden uw persoonlijke gegevens versleuteld verzonden. Wanneer u op de checkout pagina in de adresbalk links een groen slotje ziet, dan weet u dat deze beveiliging actief is.

U kunt bij Hibba op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Betalen via iDEAL is gemakkelijk en veilig. Een grote meerderheid van onze klanten kiest voor deze methode. Omdat uw betaling bovendien direct binnen is, wordt op werkdagen - indien dit vòòr 16.00u is - uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. U heeft uw aankoop dan de volgende dag al in huis!  

Meer informatie over iDEAL vindt u op www.ideal.nl

Creditcard

Wij accepteren betalingen van Mastercard en Visa, zonder kostenopslag. Gemakkelijk en een extra zekerheid voor u! Er kan soms iets vertraging in de verzending ontstaan omdat deze betaling eerst aan ons vrij gegeven moet worden.

Internationaal

Vanuit een behoorlijk aantal Europese landen kan via SOFORT betaald worden. Dit is een betalingsmethode via internet, aangeboden door SOFORT GmbH. Veiligheid en snelheid zijn vergelijkbaar met iDEAL.

Meer informatie over SOFORT vindt u op www.sofort.com.

Specifiek voor onze Belgische en Duitse klanten bieden we ook met creditcard vergelijkbare betaalmethoden aan, namelijk Bancontact/MisterCash voor België en Giropay voor Duitsland.  

Vooruitbetaling/bankoverschrijving

Indien u kiest voor deze optie ontvangt u van ons een email met alle informatie die u nodig hebt voor het doen van uw betaling. Uw bestelling wordt verwerkt na ontvangst van uw betaling. Binnenlandse betalingen zijn veelal nog dezelfde dag bij ons binnen. Betalingen vanuit het buitenland zijn meestal enkele werkdagen onderweg. Na ontvangst van de betaling wordt uw order direct verder verwerkt. Als u ons vòòr 16.00u een betaalbewijs mailt, kunnen wij echter nog dezelfde werkdag verzenden!

Ons bankrekeningnummer is NL84ABNA0413050947 ten name van DM Webshops BV. Voor internationale betalingen is - indien vereist - de BIC: ABNANL2A.

Betaling onder rembours

Betaald u liever onder rembours? Dat kan. U betaalt de factuur in dat geval aan de chauffeur die de bestelling komt afleveren. Aan een rembourszending zijn extra kosten à € 17,50 verbonden. 

Bestelling en betaling ter plaatse

U kunt altijd uw bestelling invoeren en contant betalen, uiterlijk op het moment dat u uw bestelling komt afhalen. Kiest u in dat geval voor de betaalmethode Vooruitbetaling. U kunt dan zonder betaling het bestelproces afronden. Wij zetten de bestelling dan alvast voor u klaar en geven u vervolgens een telefoontje. Ook hiervoor geldt dat we dit op dezelfde werkdag doen indien vòòr 17.00u is besteld.

Ook kunt u bij ons altijd eerst vrijblijvend langs komen om het te kopen product eerst even te zien of te vergelijken met andere uitvoeringen. Even bellen (033 206 8830) van tevoren is fijn, maar tijdens kantooruren zijn we bijna altijd aanwezig. 's Avonds en 's zaterdags kan dit op afspraak. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten.

Wanneer u vervolgens bij ons ter plaatse besluit te bestellen, kunt u op uw gemak op onze computer uw bestelling invoeren en met iDEAL, een andere betaalmethode of contant betalen. U kunt vervolgens uw bestelling uiteraard direct meenemen.  

Belangrijk attentiepunt!

Wanneer het betaalproces mislukt (wat in een heel enkel geval helaas gebeurt), kunnen wij uw bestelling toch gemakkelijk afwerken. Uw bestelling is dan namelijk wel al correct bij ons binnen gekomen en hoeft u dus niet opnieuw in te voeren. Kiest u in dat geval s.v.p. voor een gewone bankoverschrijving. Vervolgens mailt u ons een print/scan hiervan vòòr 16.00u en we zullen u de bestelling nog dezelfde werkdag nog toesturen! Bij twijfel kunt u ons altijd bellen op 033 206 8830. Wij checken dan de status van uw bestelling zodat u hierover direct een extra zekerheid heeft. Gewoon doen, we helpen u graag!