Over Hibba

Hibba is ontstaan uit een initiatief van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind. Wij kijken bij het samenstellen van ons assortiment of producten voldoen aan onze 'Hibba-kwaliteit' maatstaven. Hibba speelgoed wordt uitgezocht en gemaakt om te leren, te bewegen en om de fantasie en creativiteit te stimuleren. We vinden het erg belangrijk dat ons speelgoed een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Allemaal belangrijk voor een goede ontwikkeling. Kinderen leren van de prikkelingen en ervaringen die tijdens het spelen plaatsvinden. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van gemaakte fouten. Hibba levert ouders speelgoed dat hieraan bijdraagt.   En niet onbelangrijk . . . . kinderen vinden Hibba speelgoed geweldig leuk!  

Hibba besteedt bijzonder veel aandacht aan het samenstellen van een compleet en kwalitatief goed assortiment. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw aankoop laat het ons dan weten. Overigens mag u uw bestelling altijd binnen 14 dagen aan ons retourneren, zonder opgaaf van redenen. Mocht u zich direct na het plaatsen van uw bestelling bedenken, dan kunt u uw bestelling altijd kosteloos annuleren. Doet u dit zo snel mogelijk, want uw bestelling gaat nog dezelfde dag bij ons de deur uit. Wij doen er alles aan om onze klanten te laten zeggen: kopen bij Hibba is gegarandeerd goed.

Voor vragen of overleg kunt u ons altijd bellen op +31 (0)33 206 8830 of e-mailen naar klantenservice@hibba.nl. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00u tot 17.30u. 's Avonds en op zaterdagen staat de telefoon meestal doorgeschakeld naar één van de Hibba-teamleden. Buiten werktijden kunt u ons dus meestal ook bereiken. Spreek bij geen gehoor gerust een boodschap; dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Op zon- en op feestdagen zijn we gesloten. Dan worden er ook geen bestellingen verstuurd. U mag ook altijd bij ons op kantoor langskomen om het product te zien. Neem gerust uw kleine consument mee.  

P.S. Hibba heeft alle aangeboden artikelen op voorraad in Barneveld en verstuurt uw product(en) dezelfde werkdag nog als u vòòr 16:00 uur bestelt!  

Hibba.nl
Bedrijfspand 'De Groene Hoeck'
Anthonie Fokkerstraat 49D
3772 MP Barneveld
Tel.: +31 (0)33 206 8830
Email: klantenservice@hibba.nl  
KVKnr: 59899751
BTWnr: NL853686919B01
IBAN: NL84ABNA0413050947
BIC: ABNANL2A