Cuboro Cugolino knikkerbanen

Producten per pagina
Cuboro - Knikkers

Cuboro - Knikkers

Een set van 15 originele Cuboro knikkers. Geschikt voor alle knikkerbanen van Cuboro en Cugolino. Wordt geleverd in 5 verschillende kleuren. De diameter van de knikkers is 17mm.
Artikelnummer: 134
€3,95
Producten per pagina
Cugolino knikkerbanen

De cugolino knikkerbanen komen uit dezelfde fabriek als de Cuboro knikkerbanen. Deze Zwitserse fabriek maakt met grote nauwkeurigheid elementen voor houten knikkerbanen in alle vormen en maten. De Cugolino producten zijn gericht op jonge kinderen die nog te klein zijn om de moeilijke knikkerbanen van Cuboro te maken.

Bij de Cugolino knikkerbanen loopt de knikker voornamelijk over de blokken heen. Hierdoor is het gemakkelijker om een knikkerbaan te bouwen dan wanneer de knikker door de blokken heen loopt. Vooral voor kleine kinderen is het gemakkelijk wanneer ze de knikker van boven tot onder kunnen volgen. De uitbreidingssets van de Cugolino knikkerbanen bevatten aparte en leuke blokken. Zo bevat de uitbreidingsset hit een hamer die de knikker omhoog slaat, de uitbreidingsset pop bevat een trampoline die in de knikkerbaan kan worden gebouwd. De knikker valt op deze trampoline en springt door de lucht naar het volgende element van de knikkerbaan.

De verschillende knikkerbaan producten van Cugolino staan garant voor uren speelplezier!