Rosa in feeststemming - met speen - Götz
 

Rosa in feeststemming - met speen - Götz

 0 reviews

Hallo, ik ben Rosa. Zoals je kan zien zie ik er netjes uit. Ik sta op het punt om naar een verjaardagsfeestje te gaan. Ik heb een mooie rode jurk aan wat glinstert, met een bijpassende roos in mijn haar. Onder mijn jurk draag ik een fleurig broekje in vrolijke kleuren. Mijn schoenen die ik aan heb passen daar uitstekend bij.

Verder heb ik blond haar en blauwe ogen.

Mag ik de volgende keer met jou naar een verjaardagsfeestje?

NB: Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Details

  1. Artikelnummer
    1520910
  1. Geschikt voor in bad?
    Nee
  2. Kan de pop staan?
    Nee
  3. Slaapoogjes
    Ja
  4. Lijfje
    Zacht
  5. Afmeting
    33 cm
  6. Leeftijd
    Vanaf 3 jaar
  7. Kleur ogen
    Blauw
€49,95

Opties

 In winkelmandje

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review